Press "Enter" to skip to content

Top 10 al celor mai cutremurătoare fotografii din toate timpurile! România este pe podium!

Va prezentam o colectie de fotografii din ultimii 100 de ani. Pozele surprind toate starile umane: suferinta, loialitate, dragoste si triumful spiritului uman. Avertisment: o sa plangeti la unele dintre poze.

Trece anilor se vede cu ochiul liber. Si numarul surorilor a scazutUn veteran de razboi din Rusia ingenuncheaza langa un tanc.


Un copil roman intinde un balon in forma de inima jandarmilor in timpul protestelor din decembrie 2011 din Bucuresti.Capitanul de politie, in retragere, din Philadelphia, Ray Lewis este arestat pentru participarea la protestele de pe Wall Street in 2011.


Un calugar se roaga pentru un barbat in varsta, care a murit brusc în sala de asteptare a trenurilor din Shanxi Taiyuan, ChinaUn caine pe nume „Leao” sta de doua zile la mormantul proprietarului, care a murit in alunecarile de teren din Rio de Janiero, pe 15 ianuarie 2011.

Sprinterul american John Carlos a cucerit bronzul in proba de 200 de metri de la Jocurile Olimpice din 1968, de la Mexico City. Gestul sau de pe podium a ramas in istorie. Alaturi de compatriotul sau Tommie Smith, medaliat cu aur, au lasat capul in pamant si au ridicat pumnul inspre cer, intr-un protest impotriva rasismului. Cei doi atleti de culoare au sosit la premiere desculti, ca semn al saraciei populatiei afro-americane. Simbolul „Black Power” a ramas un moment controversat in istoria Olimpiadelor.Prizonierii evrei in momentul eliberarii din „trenul mortii” tabara langa Elba in 1945.

John F. Kennedy Jr. saluta sicriul tatalui sau impreuna cu garda de onoare.Crestini care protejeaza musulmanii in timpul rugaciunii, in mijlocul de revoltelor din Cairo, Egipt, in 2011.

sursa:buzzfeed.com

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
Close