Press "Enter" to skip to content

Cum țineți telefonul în mână? Iată ce vorbește acest gest despre personalitatea fiecăruia

Oamenii de știință au studiat modul în care oamenii își țin telefoanele. S-a demonstrat, că acest obicei reflectă direct personalitatea noastră, scrie Lessons Learned in Life. Există patru moduri de bază de a ține telefonul în mână și fiecare din ele corespunde caracterului unei persoane.

Aflați ce tip de personalitate aveți!

1. Țineți telefonul cu ambele mâini și introduceți textul cu degetul mare.

Acest obicei arată că sunteți o persoană, care așteaptă protecție, atenție și grijă. Nu vă exprimați sentimentele cu mare plăcere, de aceea partenerul dvs poate simți lipsă de iubire.Sunteți o persoană foarte intuitivă. Este aproape imposibil să fiți înșelat, deoarece sunteți întotdeauna vigilent. În același timp sunteți extrem de sensibil față de gândurile și emoțiile celorlalți. Această trăsătură vă face un judecător foarte bun. Vă recomandăm să folosiți această capacitate pentru a fi sensibil și grijuliu dar nu subiectiv și manipulator.

Sunteți pregătit să depuneți efort, pentru a cunoaște o persoană mai aproape, dar uneori graba dvs vă poate deruta și există șansa să ajungeți lângă o persoană care într-adevăr nu merită dragostea dvs.

2. Țineți telefonul cu o mână și introduceți textul cu degetul arătător de la o mână.

Sunteți o persoană liniștită, echilibrată și pregătită să renunțați la totul pentru binele altora. Pentru dvs dragostea este un refugiu sigur. Ceea ce nu suferiți – sunt lacrimile, în special a persoanelor apropiate. Iertați greșelile celor dragi cu o viteză record.Deși sunteți o persoană spontană și interesantă uneori preferați să scăpați de mulțime și vă retrageți pentru a vă restabili echilibrul. Sunteți timid, mai ales când vine vorba despre relații și vă este frică să faceți primul pas. Unii oameni cred că în spatele acestui comportament este o lipsă de interes, dar când vă cunosc mai bine și vă scot din zona de confort, ei ajung să vă admire ca persoană!

3. Țineți telefonul într-o mână și introduceți textul cu degetul mare.

Dacă țineți telefonul cu o singură mână, acest obicei indică despre faptul că sunteți o persoană capabilă să execute mai multe sarcini concomitent. Sunteți organizat și disciplinat, înțelegeți mereu ce este bine pentru dvs și ce este rău.

Preferați mai mult să vorbiți, decât să ascultați, dar cu siguranță nu veți supăra pe nimeni intenționat. Știți cum să deosebiți dragostea adevărată de prefăcătorie.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre relații, nu sunteți predispus să riscați. Nu vă grăbiți să vă asumați prea multe angajamente.La început, păstrați o distanță, dar atunci când persoana vă câștigă încrederea vă deschideți pe deplin.

4. Țineți telefonul cu ambele mâini, pentru a introduce textul folosiți ambele degete mari.

Aveți o inimă destul de slabă, de multe ori vă este frică și vă îngrijorați. Aveți nevoie de un partener care să vă înțeleagă 100 %. Dacă sunteți sprijinit de o persoană de încredere, atunci sunteți foarte încrezători.

Sunteți o persoană destul de versatilă, capabilă să se adapteze la cerințele schimbătoare în diferite situații. Sunteți energic și vesel în timpul petrecerilor, serios în timpul discuțiilor intelectuale și stabiliți ușor un contact cu copiii.

Cu toate acestea dragostea nu este o afacere. De multe ori vă pierdeți, atunci când este vorba despre atenția altcuiva.

În orice caz, când vă găsiți sufletul pereche, acea persoană înțelege ce suflet profund și versatil aveți.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
Close