Press "Enter" to skip to content

Ce-ți prezic astrele pentru decembrie? Unii nativi își vor găsi dragostea, alții vor suferi

Decembrie este o lună a cadourilor și surprizelor, iar astrele au hotărât și ele să pregătească mai multe surprize pentru fiecare nativ. Unii se vor îndrăgosti, iar alții vor avea o lună tumultoasă, rămâne ca tu să descoperi cum se va încheia 2016, în articolul de mai jos.

Berbec

Va fi o lună benefică pentru nativii acestui semn zodiacal care, acolo unde este cazul, vor găsi nu doar dragostea adevărată, ci vor înregistra progrese în afaceri și în profesie.

Când vine vorba despre iubire și romantism sunt primii, ca de obicei. Interesant este că vor știi de astă dată să-și și atingă obiectivele pe care și le propun. Mă refer la cuceriri, bineînțeles. În această lună se vor simți excelent cu familia și prietenii.

Taur

Și pentru nativii Taur, luna decembrie se arată generoasă, aveți controlul propriilor finanțe, sănătatea este excelentă, iar familia lor și partenerul le oferă un sprijin substanțial în tot ceea ce fac.

Se vor bucura de relația bună pe care o au cu partenerul/a sau soțul/a . Înțelegerea și maturitate vor ajuta să sudarea aceastei legături. Relațiile cu familia și cu prietenii este excelentă. Ar putea merge la drum lung , într-un loc îndepărtat, ca pelerin, în scop religios sau spiritual.

Gemeni

Pentru acești nativi, luna decembrie este o lună numai bună pentru socializare. Și pentru distracție și cu toate acestea, ar fi bine să-și țină sub control cheltuielile și sănătatea.

Să se aștepte să petreacă o lună superbă alături de iubit/a, soț/ie. Dragostea și romantismul îi va ține mai aproape de casă. Vor realiza că adevărata dragoste era în fața lor, dar niciodată nu și-au dat seama de asta. Vor merge într-o vacanță exotică cu soțul/cu partenerul. Să se aștepte la momente de reală plăcere. Vor socializa din plin pentru că vor avea numeroase ocazii să o facă, atât în familie cât și în afara ei, mai mult, vor sări în ajutorul cuiva care are nevoie de sprijin.

Rac

Pentru nativii Rac, luna decembrie este o lună de muncă și rezultate pe măsură, chiar dacă la locul de muncă este agitație, chiar dacă face ore suplimentareca să finalizeze proiectele, chiar dacă trebuie să muncească și în locul altora.

E posibil să-și întâlnească dragostea în împrejurările cele mai neașteptate. Relațiile și prieteniile vor fi inițiate de către alte persoane, dar ce este mai important, să se bucure de starea de îndrăgostiți. Neînțelegerile cu unii dintre membrii familiei trebuie clarificate acum. Sunt capabili să-i pună pe gânduri pe cei dragi prin atitudinea lor.

LeuDecembrie le aduce acestor nativi schimbări la toate nivelurile.

Dragostea sporește, relațiile conjugale merg. Cuplurile căsătorite vor fi fericite în sensul că toate neînțelegerile de până acum se vor rezolva în această lună. Un pic de pasiune poate condimenta o relație mai veche. Familia și copiii le vor testa răbdarea. Cineva ar putea avea nevoie de ajutorul lor financiar .

Fecioară

Iubirea, banii și cariera acestor nativi, se vor afla pe primul loc și în luna decembrie. Dacă sunt mulțumiți și treburile lor se vor desfășura într-o topică lină, adecvată unui sfârșit de an.

Vor observa schimbări pozitive în familie. Abilitatea lor de a ierta și a uita poate pune capăt unor îndoieli care îi macină de foarte multă vreme. Maturii să plece urechea la ce spun copiii lor atunci când încearcă să îi ajute să găsească soluții la problemele cu care se confruntă. Pentru tineri, dragostea va fi ca un far călăuzitor. Cu toate acestea ar putea să se confrunte cu unele obstacole în relație, așa ca să fie atenți și să facă un efort suplimentar pentru a le depăși. Ar putea încheia anul cu o vacanță exotică.

Balanță

Nativii Balanță s-ar putea confrunta cu o lună cam dificilă la acest sfârșit de an. Vor trăi acut senzația că totul este împotriva lor, că nimic nu se mai așează, nimic nu se mai întâmplă așa cum se întâmpla și se așeza altă dată. Nu trebuie să cedeze și să continue să muncească, cu răbdare și cu efort și vor fi recompensați pe măsură, că este vorba despre dragoste, despre serviciu sau despre propria sănătate. Răbdarea este cheia succesului în cazul lor.

Scorpion

Nativii Scorpion ar trebui să se bucure de success, dacă nu, s-ar grăbi să ia o serie de decizii care le-ar putea afecta imaginea o bună perioadă de timp.

Cei singuri ar putea întâlni pe cineva special, dar vor acționa cu prudență, încet și tatonând așa cum fac când este vorba despre noi relații și prieteni. Comunicarea emoțională și afectivă sunt cele mai importante pentru ei decât orice altă formă de apropiere. Pentru cei căsătoriți, relațiile de familie se anunță destul de tensionate. Să se pregătească pentru unele certuri și neînțelegeri. Vor trebui să rezolve problemele cu răbdare și diplomație. Ar fi bine să evite călătoriile pe distanțe lungi în această lună.Săgetător

Luna decembrie pentru nativii Săgetător înseamnă planificare, fie că este vorba despre viața personală, fie de cea profesională trebuie să se pregătească să ia decizii înțelepte. Să nu-și piardă speranța pentru că totul se va rezolva până la urmă așa cum spera ei.

Aspectul afectiv și componenta sa de bază romantismul se va îmbunătății pentru cuplurile și relațiile serioase. Au nevoie de ceva mai mult efort pentru a-și atrage un partener în cazul că nu au unul. Pentru alții este vorba despre o perioadă de andurantă, ca să spun așa. Vor trebui să se confrunte cu unele vești proaste cu privire la moartea cuiva din familie, referitoare la o moștenire sau o proprietate ori poate e vorba despre de sănătatea copiilor.

Capricorn

O lună plină de schimbări, cam asta se anunță pentru nativii Capricorn. Dacă au nevoie de ajutor, colegii, familia și prietenii le vor fi alături.

Dragostea plutește în aer pentru acești nativi în decembrie. Unii Capricorni se pregătesc de nuntă, cuplurile în care există înțelegere vor fi binecuvântate cu fericire. Cei care sunt singuri s-ar putea căsători, dar în același timp, cuplurile, în care s-au epuizat toată căile de reconciliere, s-ar putea despărți. Posibil, spre sfârșitul lunii să plece te miri pe unde pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă. Social, oamenii vor fi atrași spre acești nativi. Vor primi suport de la cei dragi atunci când vine vorba de probleme grave.

Vărsător

Decembrie ar trebui să fie o lună bună pentru acești nativi, cariera cunoaște un trend ascendent, vor reuși să echilibreze și bugetul iar relațiile, de la excelent în sus.

În ce privește iubirea însă pare să fie o lună de confuzie și haos, deoarece compatibilitatea spirituală devine din ce în ce mai importantă pentru ei. Menținerea unor relații cu oameni din diverse medii sociale se va dovedi a fi benefic pentru ei, mai ales, mental. În schimb, vor rezolva unele probleme care țin de proprietate. Vor avea parte de o excursie palpitantă alături de prieteni.

Pești

Spiritualitatea este pe primul plan pentru acești nativi. Probabil mulți dintre ei sunt interesați de probleme de dezvoltare personală și de autocunoaștere. Nu stau rău nici la capitolul sănătate doar că trebuie să depună mai multe eforturi la locul de muncă dacă vor ca banii să li se adune prin portofele.

Se vor bucura, în schimb, de o lună plină de evenimente legate de emoții. Pot întâlni o nouă dragoste. Acest lucru pare să fie legat și de nevoile sexuale ale acestor nativi. Să încerce să respecte și plăcerile partenerului chiar dacă le displace modul în care le-o cere. Un drum, într-un loc nou, cu familia și prietenii, pot îmbunătăți percepția lor asupra modului de a privi lumea din jurul lor. Atenție însă, relațiile cu prietenii și rudele se pot tensiona brusc și se pot isca neînțelegeri legate de înclinația multor Pești pentru trezirea spirituală.

Facebook Comments
Close