Press "Enter" to skip to content

Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. La raci arată adorabil!Fiecăruia dintre noi îi plac câinii, indiferent că ne referim la cei mici și adorabili sau cei mari și fioroși. Vrei să îți iei un animal de companie și te-ai gândit la un câine? Dacă nu știi exact ce rasă ți s-ar potrivi, poate ar trebui să iei în calcul ce spun astrele despre acest subiect. Așa cum fiecare dintre noi are un desert preferat sau o floare care i se potrivește în funcție de zodie, acest lucru se aplică și în ceea ce privește rasele de câini:


 Berbec – Australian Shepherd

Ciobăneștii australieni sunt câini făcuți să aibă grijă de turme, fiind hotărâți, încrezători și plini de energie – la fel ca și nativii zodiei Berbec. Ai grijă însă – dacă prietenul tău blănos nu face destulă mișcare și nu primește suficientă atenție, e posibil să devină puțin morocănos.

Taur – Terrierul

Deși sunt muncitori și de cuvânt, Taurii au uneori tendința de a fi foarte leneși, mai ales dacă răsplata nu este pe măsura eforturilor. Această zodie se va înțelege minunat cu un câine căruia îi place să stea tolănit toată ziua: Saint Bernard. Mai exista, însă, o rasa cu care Taurul se poate înțelege foarte bine: Terrierul.

Gemeni – Labrador Retriever

Ființe sociabile, gemenii au nevoie de varietate în viața lor. Prin urmare, un câine, precum Labrador Retriever sau Golden Retriever, prietenos și inteligent, se pliază perfect pe stilul de viață al stăpânilor.Rac – Chihuahua

Racii au nevoie de câini care să fie la fel de sensibili şi loiali ca şi ei, ceea ce înseamnă că se vor înţelege de minune cu rasa de talie mică Chihuahua, de exemplu. În plus, această rasă pitică de câine are un avantaj care o să îi surâdă Racului: poate fi purtată peste tot, ceea ce înseamnă că nativul acestei zodii nu va trebui să se despartă prea des de îndrăgitul animal de companie.

Leu – Rottweiler

Leii sunt prin natura lor membrul Alfa și au nevoie de un partener la fel de puternic alături de ei. Rottweilerilor de asemenea le place să ocupe rolul de leader și astfel că se potrivesc perfect alături de regalii lei.

Fecioară – Copoi  Spaniol

Fecioara este o persoană rațională și independentă. Această zodie n-are timp pentru giugiuleli și drăgălășenii cu câinele. Li se potrivesc rasele independente și inteligente, cum ar fi copoii spanioli.Balanță – Cavalier King Charles Spaniel

Balanţele au nevoie de pace şi de armonie în casă, de aceea un câine prea agresiv şi temperamental nu ar reprezenta decât o sursă de stres. Cel mai potrivit animal de companie pentru Balanţe este unul iubitor, sociabil şi arătos, cum ar fi un Cavalier King Charles Spaniel.

Scorpion – bulldog francez

Scorpionii sunt oamenii care reușesc tot ce-și propun. Loiali, pasionali și singuratici au nevoie de un cățel haios, liniștit și sensibil cum ar fi bulldogul francez. Îi va da de furcă exoticului Scorpion prin încăpățânarea sa.


Săgetător – Poodle Mix

Săgetătorii se vor îndrăgosti instantaneu de un poodle mix. La fel ca ei, acești câini sunt fermecători și inteligenți. Ei își doresc socializare și afecțiune, dar pot și să stea foarte liniștiți. Le va plăcea la fel de mult dacă îi pui să-ți aducă bățul sau dacă îi lași să se ghemuiască în poala ta.Capricorn – Boxer-ul

Ambiția este cea mai de preț calitate a Capricornului, însă uneori se poate transforma în încăpățânare. Un câine asemănător ca personalitate este Boxerul, deoarece este loial și inteligent, dar are uneori momente în care devine căpos, exact ca și stăpânul lui.

Vărsător – Whippet

Dacă nu îi cunoști, vărsătorii pot părea distanți și respingători. Dar imediat ce s-au împrietenit cu cineva, îl înconjoară cu iubire necondiționată. De aceea, sensibilul și fidelul Whippet este cea mai bună alegere pentru ei.

Pești – Mops

Peștii sunt creativi, devotați și plini de compasiune așa că au nevoie de un câine sensibil și afectuos, așa cum este mops-ul. Pentru Peștii ce preferă rasele mai mari li se recomandă Terra Nova, un câine la fel de afectuos și inteligent ca mops-ul.Alegerea unei rase de câini în funcţie de zodie nu este ceva neobişnuit şi, în plus, ai şanse mari să existe un grad mai mare de apropiere între ţine şi animalul tău, dacă personalităţile voastre sunt compatibile.

 

Facebook Comments
Close