Press "Enter" to skip to content

4 zodii de femei care sunt îngeri păzitoriBlânde și bune, deștepte și înțelegătoare, gospodine și iubitoare. Vorbim despre femeile care au cu adevarat un suflet de înger și pe care ți le-ai dori oricând prin preajmă. Dar cum le recunoști?

Iată care sunt zodiile care dau cele mai bune femei cu putință:

SĂGETĂTOR

Este independentă, optimistă și crede că sinceritatea este cea mai bună politică. Nu își plânge de milă și zâmbește aproape non stop. Prietenoasă și spontană, este foarte pasională și îi place afecțiunea.

Vede mereu partea bună din oameni

Când toți îți vor spune despre cineva că este un ratat și un idiot, femeia Săgetător este singura care contestă afirmațiile. De ce? Pentru că femeia Săgetător are capacitatea specială de a vedea ceea ce este mai bun într-o persoană.

Ochiul femeii Săgetător vede acolo unde alții nu vad. Oferă ajutor, necondiționat. Dacă cineva vine și cere ajutor, nu va fi dezamăgit niciodată. Femeia Săgetător este mereu dispusă să ofere ajutor. Necondiționat.oricine şi-o doreşte alături pentru că este diplomată, directă atunci când o cere situaţia şi, de asemenea, un bun psiholog.GEMENI

Femeia Gemeni are un spirit și o inimă generoasă. Este mereu înconjurată de prieteni și caută un bărbat original și ocupat, care să-i permită să-ți păstreze libertatea. Este distractivă, isteață, iubitoare și veșnic curioasă. Se descurcă foarte bine cu împărțirea responsabilităților din carieră, familie și casă.

Pești

Calmă și liniștită, nativa acestei zodii e aproape incapabilă să facă vreun rău. La fel ca și femeia, Rac este dragăstoasă și sufletistă, miloasă, generoasă. Vrea ca relația cu partenerul să fie una plină de magie și de mister și își va trata soțul cu foarte multă dragoste și devotament.RAC

Este blândă și grijulie, cu un simț al umorului foarte dezvoltat și o inimă mare. Caută stabilitate și este pregătită pentru absolut orice tip de urgență. Păstrează absolut orice are o importanță cât de mică, de la poze, la șervețelul cu care iubitul ei s-a șters la gura atunci când i-a gătit prima dată.

 

 

Facebook Comments
Close