Press "Enter" to skip to content

33 de idei geniale pe care aș vrea să le văd în școlile noastre

Copiii vor învăța mai bine dacă ei vor fi interesați, iar nu obligați. Acest adevăr a fost deja înțeles nu doar de părinții iubitori, dar și de directorii de instituții de învățământ. Cercetările din anul 2012 efectuate de către Consiliul școlii de stat Miami-Deida a dovedit faptul că: confortul și abordarea „umană” a copiilor contribuie la reușita lor mai mult decât rigurozitatea și pedeapsa.

Acest principiu se materializează în niște inovații absolut geniale care schimbă total aspectul școlii cu care suntem obișnuiți. Iată cele mai creative și reușite lucruri pe care utilizatorii rețelelor de socializare le-au găsit în cele mai performante școli și universități și sunt binevenite și la noi.

1. În Universitatea Tehnică în Munchen există asemenea tobogane-tunel. Îi invidiez.2. Ușa cabinetului de matematică dintr-o școală.  

3. Pe temele de acasă ale copilului meu există codul QR. El îi direcționează pe profilul Youtube al profesorului care plasează videomateriale pentru disciplina ei. 

4. Tabelul periodic din școala mea. Da, acolo există o mostră de fiecare element! 5. Într-o grădiniță din Japonia, terenul de joacă a fost construit în jurul unui copac.  

6. Asta am văzut în cabinetul de calculatoare din școala mea.  

7. În școala fiului meu există aparate care vând rechizite școlare.  8. În noua clădire preșcolară din Japonia se colectează apă de ploaie ca copii să se poată juca în ea.  

9. Iată cum universitatea mea îi ajută pe studenți să lupte cu stresul. Aici sunt pungi cu bule de aer pe care le puteți sparge.  

10. Pe tavanul cabinetului de gătit este o oglindă pentru a vedea ce face profesorul.  11. În universitatea mea există specialiști care pot testa băuturile dvs. dacă conțin sau nu substanțe narcotice.  

12. Dulăpioarele elevilor sunt decorate la fel ca „Aleea literaturii”. 

13. În școala noastră sunt instalate mese cu baterii solare. Ele dispun de porturi USB ca elevii să-și poată încărca dispozitivele.  14. Mă enervez când mă grăbesc, iar înaintea mea merge o „broască țestoasă”. În școala mea peste tot sunt astfel de scări. În stânga este o bandă pentru cei care merg, în centru – pentru cei care se grăbesc, iar în dreapta pentru cei care nu se grăbesc nici unde. 

15. În această școală există un tunel special care duce din cabinet direct pe terenul de joacă. Este visul fiecărui copil.  

16. În cabinetului fiicei mele sunt mese cu pedale. Astfel copii se pot mișca în timp ce învață.  17. În laboratorul universității sunt mese în formă de tabelul periodic al lui Mendeleev.  

18. Universitatea mea recomandă studenților cum să facă față stresului în timpul sesiuni de examene. Câinii sunt o metodă minunată pentru asta! 

19. În școala mea există parcare pentru skateboard-uri.  20. În cabinetul de matematică pe scaune sunt imprimate codurile binare.  

21. Acest aparat vinde rechizite școlare în școala mea. 

22. Este un suport special unde sunt instrumente de reparat bicicleta și codul QR care oferă informații despre reparația bicicletelor.  

23. Un ceas original în cabinet. 24. În sala de sport este instalat un container cu cremă de protecție solară.  

25. Iată cum universitatea luptă cu hoții.  

26. Acest stepler este fixat pe perete în afara cabinetului. Am văzut multe, dar această idee este genială. 

27. Niște scări drăguțe care vă pot ajuta să numărați în engleză, spaniolă și să învățați alfabetul Braille.  28. În școala mea există o cameră specială pentru odihnă.  

29. Acest aparat determină nivelul de gălăgie în biblioteca universității.  

30. În noua școală a copilului meu există un astfel de tobogan. 

31. Un cabinet în școala pentru adolescenți cu deficit de atenție și hiper activitate din Israel.  

32. Tavanul din cabinetul de matematică este decorat în formă de șirul lui Fibonacci. 

33. În biblioteca din campusul universitar există bandă de alergat cu calculator. Puteți învăța și face exerciții în același timp.  

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii de Facebook și să-l Distribui mai departe!

 

Facebook Comments
Close