Press "Enter" to skip to content

Masca care vă ajută să îndepărtați petele de pe față, cicatricile de la acnee și ridurileMasca MINUNE care vă scapă de petele de pe față, cicatricile de la acnee și riduri după numai două aplicări !

În cazul problemelor de piele cum ar fi acneea, oamenii au tendința imediată de a apela la diverse loțiuni și creme costisitoare care de cele mi multe ori duc la apariția cicatricilor și vânătăilor eșuând astfel în a obține rezultatele dorite.
Remediile naturale sunt ntodeauna o alternativă mai bună pentru că nu au afecte secundare și sunt extrem de eficiente. În acest articol vă voi prezenta o astfel de alternativă naturală care vă va scăpa imediat de riduri, cicatrici, acnee și pete și va oferi pielii dumneavoastră un aspect neted și curat.
Aplicarea regulată a acestei creme de față obținută pe cale cu totul și cu totul naturală va oferi chipului dumneavoastră un aspect mai proaspăt, mai catifelat și mai mătăsos. Veți vedea că această mască foarte eficientă preparată din ingrediente incredibil de simple poate avea o ușoară senzație de furnicături care, însă, nu va dura mai mult de cinci minute. Crema este complet naturală și organică și aduce numeroase beneficii pielii dumneavoastră.
Ingredientele necesare:

⦁ 1 linguriță de miere
⦁ ½ linguriță de pudră de scorțișoară
⦁ ½ linguriță de pudră de nucșoară
⦁ 1 lingură de suc de lămâie proaspăt
Metoda de preparare:
Amestecați mierea, pudra de scorțișoară, pudra de nucșoară și sucul de lămâie până veți obține o pastă groasă. În cazul în aveți o piele mai sensibilă este indicat fie să excludeți sucul de lămâie, fie să adaugați mai multă miere în mix. Miere de albine este un produs ce nu ar trebui să lipsească din conținutul măștilor de față. Albinele culeg de la plante polen, nectar, rășini, pe care le prelucrează și le completează cu secreții biologice proprii, elaborând produse ce s-au dovedit a avea reale acțiuni vindecătoare (mierea, polenul, lăptișorul de matcă și propolisul).
De asemenea, această cremă nu este indicată în cazul unor probleme de tip vascular cum ar fi rozaceea sau telangiectazia întrucât mierea lărgește vasele de sânge. Ce puteți face este să înlocuiți mierea cu argila verde sau albă, în aceeași proporție cu a mierii.
Metoda de folosire:

Aplicați ușor crema sau masca pe față, dar aveți grijă sa protejați zonele din jurul gurii și ochilor. Lăsați crema să acționeze aproximativ 30 de minute și apoi clătiți cu apă călduță.
Imediat ce fața va deveni ușor uscată, aplicați și masați-vă fața cu o cremă hidratantă pentru o piele mai sănătoasă și un aspect mai proaspăt. Aminitiți-vă că veți simți o senzație de furnicături, dar va dispărea numai în câteva minute.
Vă invit să renunțați la cremele toxice și costisitoare din comerț și să folosiți cremă complet naturală și organică prezentată în acest articol și după maxim doua utilizări fața dumneavoastră va fi mai luminoasă, mai curată, mai proaspătă și vizibil mai tânără!

Facebook Comments
Close