Press "Enter" to skip to content

Ceaiul din aceste Semințe elimină celulita și topește kilogramele în plus – Subțiază talia, vindecă ulcerul, gastrita și hemoroiziiCeaiul din semințe de In elimină celulita și topește kilogramele în plus- subțiază talia, vindecă ulcerul, gastrita și hemoroiziiSemințele de in sunt bogate în diferite vitamine, minerale, acizi grași și fibre care normalizează activitatea intestinelor.
Ele curăță organismul de toxine, reduc apetitul și, de asemenea, reduc cantitatea de zahăr din sânge. Puterea lor nu constă în acizii grași care normalizează activitatea glandelor sebacee din organism și care ajută să topească excesul de grăsime din organism.

Ceaiul de semințe de in, recomandat de mulți nutriționiști, este eficace în rândul pacienților cu gastrită, ulcer gastric și hemoroizi.

Se toarnă trei linguri de semințe de in într-un litru de apă clocotită. Se lasă amestecul să stea peste noapte. Cel mai bine este să folosiți o sticlă sau un termos. Dacă nu aveți termos, folosiți un vas cu capac. Se strecoară amestecul dimineața și  se obține o poțiune gelatinoasă.Puteți lua poțiunea de 3-4 ori pe zi, în jur de 150 ml, cu o jumătate de oră înainte de masă. Nu preparați mult o dată, deoarece amestecul trebuie să fie proaspăt preparat în fiecare zi.

Consumați acest amestec timp de 10 zile și apoi luați o pauză timp de 10 zile și începeți din nou întregul proces. Acesta este un ritm bun, care promovează pierderea în greutate în mod sănătos și care vă îmbunătățește starea generală de sănătate.

Facebook Comments
Close