Press "Enter" to skip to content

17 lucruri uimitoare inventate pentru a ușura viața proaspetelor mămici

Copiii sunt distractivi și dificili în același timp. Unii părinți devin designeri și inventatori ce crează dispozitive la care mamele și bunicile noastre nici măcar nu au îndrăznit să viseze. Tipa de la 3 a reunit cele mai tari lucruri care fac viața părinților mult mai ușoară .

Bile luminoase

Aceste bile vin în ajutorul copiilor care se tem de întuneric, astfel nu le va mai fi frică să doarmă sau să meargă la toaletă noaptea.
Pat inteligent pentru copii


Salteaua patului înregistrează schimbările în greutatea, monitorizează înălțimea copilului, dieta și activitatea zilnică. Părinții pot urmări toate schimbările direct din aplicația telefonului mobil.

Cărucior compact


Desfăcut acesta este un cărucior obișnuit, dar dacă este pliat încape cu ușurință într-un rucsac. Acesta cântărește doar 4 kg și a ajuns în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai compact cărucior de bebeluși din lume.

”Traducător” pentru plânsul bebelușilor


Aplicația Infant Cries Translator pentru sugari determină cu o precizie de 92% cele patru motive pentru plânsul unui nou-născut: de foame, de durere, pentru că vrea să doarmă sau pentru că are un scutec umed. În timp, precizia scade, dar chiar și la 4 luni este de aproximativ 77%. Pentru a dezvolta aplicația, creatorii au analizat 200.000 de înregistrări cu strigătele nou-născuților.Sticlă cu autoîncălzire

Această sticlă vă permite să încălziți laptele în orice condiții fără ajutorul curentului electric. Încălzirea are loc în 4 minute cu un cartuș de unică folosință, care conține doar sare și apă. Temperatura maximă de încălzire este de 37 ° C.

Brățară de siguranță

Un copil pierdut este un vis îngrozitor pentru părinți. Problema poate fi rezolvată utilizând un gadget similar uni ceas de mână conectat la telefonul mobil. Acesta determină coordonatele copilului iar dacă părăsește raza semnalului, telefonul emite un ton specific de avertizare. 

Termometru abțibild

Termometrul vă permite să măsurați temperatura unui copil bolnav fără a-l forța să stea nemișcat timp de 3 minute sau să-i deranjați somnul. Termometrul este aplicat direct pe piele și măsoară cu precizie temperatura. Dacă temperatura crește, dispozitivul informează părinții despre aceasta printr-o aplicație. De asemenea, stochează statisticile privind schimbările de temperatură ale bebelușului.Periuța de dinți inteligentă

Această periuță de dinți se poate conecta la telefonul mobil prin bluetooth și afișează fiecare mișcare în 3D. Pentru fiecare mișcare corectă copilul primește puncte și premii, astefel perierea dinților devine un joc interesant.

Genunchiere

Pentru un copil care face primii pași, lumea este plină de obstacole, de la pietricele până la clasicele covoare. Apărătorile inteligente vor proteja genunchii bebelușului de vânătăi și zgârieturi.Farfurii cu  jocuri

Farfuriile care transformă cina într-un joc, sunt ceea ce au nevoie  mamele obosite să audă expresia: „Nu  vreaaau să mănânc!”

Lingura cu sticlă

Acest dispozitiv este o combinație formată dintre o lingură și o sticlă. Acest dispozitiv este ușor de utilizat într-o călătorie sau la plimbare. Dacă copilul nu termină porția puteți închide hrana cu un capac și o păstrați astfel până la următoarea masă.

Suzetă cauciucată

Acestă suzetă acționează asupra tuturor dinților în același timp. Designul simplu împiedica răspândirea virușilor în întreaga cavitate bucală. Poate fi păstrată în frigider și spălată în mașina de spălat vase.Proiector de imagini și de sunet

Un astfel de proiector va ajuta copilul să adoarmă liniștit. El arată imagini magice pe tavan însoțite de sunete liniștitoare.

Sistem de hrănire cu jocuri

Copilul dumneavoastră mănâncă doar dulciuri? Zburăm spre tine cu o super idee. Sistemul de hrănire format dintr-o salopetă cu marcaj de aterizare și o lingură avion cu lămpi de avertizare te va ajuta îți hrăneaști bebelușul chiar și cu piure de broccoli.

Îmbrăcăminte cu senzori de monitorizare a activitatății

Îmbrăcămintea cu monitorizare a activității și a respirației scutește părinții de necesitatea de a verifica modul în care doarme copilul. Senzorul în formă de țestoasă monitorizează respirația, poziția de dormit și temperatura în cameră, ulterior datele fiind transmise către o aplicație mobilă.Container pentru jucării

Containerul în formă de broască cu mâner, permite colectarea ușoară a jucăriilor după baie. La final clătiți spuma sub robinet și atașați dispozitivul pe un perete.

Dispozitiv inteligent pentru leagăn

Acest dispozitiv va legăna copilul în locul dvs simulând mișcarea artificială a mâinilor. Este suficient să îl fixați pe mânerul leagănului apoi puteți rezolva în liniște treburile casnice.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii de Facebook și să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
Close